VITEJTE U SBS TRADE

07.03.2009 14:53

 

 

Hledáte příjem navíc? My hledáme právě Vás!

Právě TEĎ - na začátku nového roku máte ideální příležitost začít si vydělávat! Přestože Vánoční svátky jsou již za námi(a další před námi), čeká nás spousta příležitostí(Valentýn, Den matek, Den žen, svátky a narozeniny,...) a proto neváhejte...vždycky můžete jen získat!

Jak? Jednoduše! 
Stačí nádhernou vzorkovnici ukázat, půjčit (známým, přátelům, v práci...), sednout si nad ní s kamarádkami......za nikým neběháte, nenutíte.......a vrátí se vám vždy i s objednávkou.
Ukázat někomu vzorkovnici se šperky a udělat objednávku je jednodušší než nabízet jiný produkt.

Šperk má totiž tu vlastnost, že se líbí nebo ne. Nádherná vzorkovnice, kterou získáte s registrací je hotový ,,zlatý poklad!"
Navíc se Vám v pohodě vejde do kabelky nebo do batůžku, takže ,,svou práci" můžete mít pořád sebou ;-)
Proto je spolupráce s naší firmou vhodná pro kohokoliv, kdo se jen trochu nebojí komunikace s lidmi! Maminky na MD, studenti od 18 let, důchodci, nezaměstnaní, ale i zaměstnaní...pro každého je to další velmi příjemný zdroj příjmu navíc!

Pro lepší zobrazení si klikněte na obrázek....
VŠECHNY VZORKY VE VZORKOVNICI JSOU ORIGINÁLY!

 


Občas v žertu říkáme, že kdyby vzorkovnice měla nožičky a uměla chodit, tak ani žádné distributory nepotřebujeme…přesto - pokud máte zájem o spolupráci a přivýdělek, není nic jednoduššího, než se k nám přidat!

U nás neplatíte žádný vstupní poplatek - kupujete si jen vzorkovnici!

Je to sice investice- ale první a jediná! Uznejte, že každý kupuje očima a pokud se tedy na vlastní oči seznámí s výrobky- málokdo odolá potěšit sebe nebo někoho blízkého třeba jen malým dárkem.

K téhle práci nejsou potřebná žádná speciální školení, znalosti, velké prodejní schopnosti apod. Prodáváte si podle potřeby a jakkoliv je vám to příjemné (osobně, pomocí internetu,e-shopu,aukcí,...)

Nejste vázáni žádným povinným odběrem ani omezeni regionem, nemusíte absolvovat žádná školení. Pomocí vzorkovnice nabízíte výrobek, kterému rozumí každý – obrovskou výhodou je naprostá jednoduchost prodeje. Šperky mají tu vlastnost, že k nim není třeba žádného dlouhého povídání a vysvětlování. Šperku každý rozumí a sám si udělá vlastní názor.
 

 
 

Ihned po registraci dostáváte slevu 15% - tato sleva se postupem času zvyšuje a je doživotní!

 

  • Registrací jste na pozici č. P1. - máte slevu 15% - Za každý výrobek, který si koupíte pro sebe nebo za účelem dalšího prodeje, získáváte body / za každých 10Kč je 1bod/. Počáteční pozice každé kariéry distributora. Ihned po registraci si můžete nakoupit libovolné zboží s touto báječnou slevou.
     
  • Na pozici č. P2 už budete mít slevu 17%  (Na pozici číslo 2. vám stačí nasbírat pouhých 1500 bodů, což jsou nákupy celkem, za 15tis. Kč)- Náš systém je tedy NAČÍTACÍ takže svoji kariéru můžete budovat bez nervozity ze ztráty pozice.
     
  • Na pozici č. P3 je sleva 20%. -(na pozici číslo 3. stačí 3000bodů - nákupy u firmy za 30tis. Kč. Což někdo tyto podmínky splní již během prvního měsíce. Nejvyšší sleva, na kterou se jakožto prodejce můžete dostat. Stačí nasbírat 3000 bodů za vlastní nákupy.

    ● získanou slevu NELZE ztratit. Zůstává vždy zachována
  • Pokud máte zájem o výdělek ve výši dalších 6% - 20% , budete si muset začít budovat kariéru jako manager ;-)
  • Založte vlastní tým distributorů!
    V momentě, kdy si začnete budovat tým a zaregistrujete si pod sebe pět svých spolupracovníků a nasbíráte daný počet bodů, začnete být odměňování i za svou snahu, kterou jste vyvinuli při budování týmu a to je u pozice M1/manager1/ 40% ze zisku všech svých lidí v týmu. Ale ani tím vaše postavení u firmy nemusí být to poslední… Pozic manageru je celkem je celkem pět. Na pozici M5 dostáváte 100% zisku celé vaší skupiny… Nemusíte se bát, že by vaši prodejci přišli o své odměny. To v žádném případě. Každý v naší společnosti dostane to, co si zaslouží a co mu právem náleží.
     

            Hodnota bodů, které získáváte za své nákupy:  pro ČR 1 bod = 10 Kč / pro SK 1EUR = 3 body

Sleva je rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou.Na rozdíl od jiných firem, se u nás body načítají celý rok. Ne, jako u kosmetických firem, kde musíte plnit šílené měsíční obraty, aby jste vůbec dosáhli další slevy.
A to zní přeci zajímavě?!

 

 
 

Vyberte si ze dvou registrací.
  • VELKÁ REGISTRACE- Obsahuje tři vzorkovnice , šanon,katalog,kovové měrky na prstýnky, průvodní materiály a materiály školící,ceník.
  • vzorkovnice jsou v šanonu uchyceny na šířku - vzorky tedy visí směrem dolů
  • karty jsou vyrobeny z odolného polypropylenu opálového lesku a krásně tak odráží světlo na vzorky.
  • šanon a box jsme sice malinko zvětšili (4 cm na výšku), ale přesto se stále pohodlně vejdou do každé kabelky či tašky
  • šanon má elegantní chromované kování pro snažší vytahování z boxu
     
Avšak největší výhodou nových vzorkovnic je skutečnost, že obsahují veškeré vzorky které byly na původních vzorkovnicích a to včetně vzorků ze vzorkovničky EXCLUSIVE. Získáváte tak KOMPLETNÍ sortiment řetízků bez nutnosti si cokoliv dokupovat později.
CENA - 1399,-Kč (ČR) - 60EUR (Slovensko)

  • MALÁ REGISTRACE - Obsahuje jen jednu TOP vzorkovnici,na které je 20 nejprodávanějších vzorů. Dále pak šanon, katalog, kovové měrky na prstýnky, průvodní materiály a materiály školící,ceník. CENA - 550,-Kč (ČR) - 25 EUR (Slovensko)

A jako dárek - poděkování ode mě získáte přívěsek. Tuto nabídku jinde NENAJDETE!!!!


Zaujala Vás tato příležitost? Máte skutečně zájem o spolupráci a výdělek s firmou SBS Trade?
K registraci není nutná osobní schůzka. Pokud máte zájem o registraci stačí vyplnit formulář - Vaše jméno, příjmení, přesnou adresu, telefon, e-mail a jakou registraci si přejete ( zda malou za 550,- nebo velkou za 1399,-) a já vše zařídím. Během týdne Vám přijde registrační balíček poštou na dobírku až domů. V balíčku je přiložena obchodní smlouva, do které doplníte Vaše zbývající potřebné údaje, jedno vyhotovení si ponecháte a jedno pošlete zpět na adresu, která je uvedena v balíčku. 2 druhů vzorkovnic.

 

 

Chcete víc?

Chcete aktivněji spolupracovat a mít tím možnost zahájit třeba své vlastní drobné podnikání? Chcete si postupem času budovat svou kariéru a s firmou SBS Trade? Nic vám nebrání :KONTAKTUJTE MĚ: eva.chrastkova@atlas.cz

Zpět